L'RFEF va fer públiques ahir les designacions arbitrals corresponents a la jornada 29 de Primera. D'aquesta manera, va decidir que José María Sánchez Martínez seria l'encarregat de xiular el partit que el Girona disputarà aquest divendres contra l'Athletic a Montilivi.

El murcià és el col·legiat que va viure en directe l'ascens frustrat del conjunt blanc-i-vermell contra el Lugo el passat 2015, en un partit que va acabar amb empat; un resultat que va fer que l'equip llavors entrenat per Pablo Machín perdés la segona posició i tanqués la Lliga regular en tercer lloc. Sánchez Martínez, a instàncies del seu assistent, va anul·lar un gol per fora de joc a Florian Lejeune al descompte que hauria suposat el 2-1.

Al llarg de la seva carrera, ha xiulat 14 vegades al Girona, entre Segona, Primera Divisió i Copa del Rei. El balanç és d'allò més desfavorable, ja que amb ell al camp, els catalans només han guanyat un cop: 3-1 al Deportivo l'any 2014, el dia que va suposar la permanència matemàtica. La resta, set empats i sis derrotes. A la màxima categoria, un 0-3 a Montilivi amb el Barça del curs passat, i aquesta temporada, un 1-1 a l'estadi davant l'Alabès.