Cristhian Stuani no ha tingut repòs aquests dies i ha fet milers de quilòmetres amb l'avió amunt i avall. Ara bé, per a un davanter veure porteria és una satisfacció i un al·licient que reconforta d'allò més i, sovint, l'alegria de marcar tapa qualsevol cansament físic. El davanter del Girona va ser escollit millor jugador de la China Cup després que ahir al migdia, l'Uruguai s'imposés a la final a Tailàndia per un clar 4-0. Stuani va ser l'autor d'un dels gols de la final tancant la seva participació a la competició amb tres dianes i una assistència, mèrits que li van valer la distinció de millor jugador.

Si a les semifinals contra l'Uzbekistan, Stuani havia disputat 82 minuts, ahir contra Tailàndia, el seleccionador Óscar Washington Tabarez el va dosificar una mica més i el va retirar del camp al minut 59. En total doncs, Stuani haurà jugat en dos partits 141 minuts. Amb els tres gols aconseguits a la China Cup, Stuani ja n'ha aconseguit 8 com a internacional absolut amb la selecció charrúa.

Avui serà el torn de Yassine Bounou, que té força números de ser titular en l'amistós que enfrontarà aquest vespre el Marroc amb l'Argentina a Tànger (20.00). Avui també tenen partit amistós dos jugadors del Peralada com són Seung-Hoo Paik i Giorgi Kochorashvili contra Colòmbia i Geòrgia sub-21 respectivament.

Per últim, el Choco Lozano jugarà aquesta matinada a Nova Jersey amb Hondures un amisstós contra Equador. El davanter hondureny és l'internacional que més tard es reincorporarà als entrenaments.