Aquest mes de març, LaLliga va estrenar un nou i polèmic horari. El de jugar un partit a les dues de la tarda. Fins ara el Girona se n'havia escapat, però ha acabat arribant el moment. Serà el proper diumenge 28 d'abril, segons s'ha fet públic aquesta mateixa tarda. Aquesta és l'hora escollida perquè l'equip d'Eusebio Sacristán s'enfronti al Sevilla a l'estadi de Montilivi.

La jornada, la número 35 del campionat de Primera Divisió, l'obrirà el dia abans l'Athletic-Alabès, que començarà a les 13:00 hores. Aquell mateix dissabte, el Barça rebrà el Llevant al Camp Nou a partir de tres quarts de nou de la nit. L'endemà es disputarà el gruix de partits. Entre les 12 del migdia, quan hi ha programat el València-Eibar, i un quart de cinc de la tarda que és quan s'enfrontaran la Reial Societat i el Getafe, li arribarà el torn al Girona. Serà el primer cop que l'equip blanc-i-vermell disputi un partit a les dues de la tarda i caldrà veure com respon l'afició de Montilivi.

L'Espanyol, de la seva banda, no entrarà en acció fins el dilluns 29 d'abril. Els blanc-i-blaus visitaran el camp del Betis a partir de les 9, en un matx que es podrà veure en obert pel canal GOL.