L'Atlètic de Madrid va tornar a la feina després de la incontestable victòria per 0 a 4 contra l'Alabès, que confirma que no es rendirà fins que la Lliga digui que no té res a fer. Precisament, l'Atlètic visita el Camp Nou el pròxim cap de setmana, on si punxa dirà gairebé adeu a totes les possibilitats que li queden. Abans, però, rep el Girona demà al Wanda Metropolitano (19.30 hores) i ho fa amb els dubtes de Diego Costa i Lemar. Cap dels dos es va entrenar ahir i, fins i tot, Costa -que va marcar un golàs- va haver de ser substituït a Mendizorrotza. Lemar, el seu recanvi al descans i autor de l'assistència a Morata al tercer gol, també va acabar amb molèsties. Tenint en compte que és una setmana de dos partits, Diego Simeone podria donar-los descans contra el conjunt d'Eusebio.

A qui sí que recupera el tècnic argentí, és Santiago Arias, reincorporat a la feina amb el grup i que s'ha perdut els dos darrers partits de l'Atlètic. Qui també pot jugar contra el Girona és el mig centre Rodrigo Hernández, que va complir sanció en la golejada a Vitòria. Jugui qui jugui, serà una alineació de plenes garanties.

Els precedents somriuen

La història diu que, avui dia, el Girona mai ha perdut contra l'Atlètic de Madrid. I per molts anys. Els cinc precedents entre tots dos equips han acabat amb empat. En l'estrena a Primera, els gironins van empatar a 2 a Montilivi i a 1 al Wanda. Aquest curs, va tornar a sumar un punt a l'estadi (1-1). El plat fort, però, va arribar gràcies a la Copa, on el Girona el va eliminar als vuitens de final després d'un 1-1 a Montilivi i un 3-3 èpic a Madrid amb gol de Doumbia.