L'entrenador de l'Atlètic de Madrid, Diego Pablo Simeone, ha assegurat aquesta tarda que confia "a mort" amb el davanter Diego Costa i que desitja "que es quedi" a l'equip la temporada que, a més de reconèixer que potser hagin "fallat" en la preparació de la plantilla, que ha patit nombroses lesions aquesta temporada. A part d'això també ha explicat que aquest dimarts els espera un partit "dur" davant el Girona.

"Jo vull que Diego es quedi, tant de bo que pugui tenir una continuïtat perquè té una edat ideal per al futbolista, en què sap tot i sap el que ha de fer. Confio a mort en ell i desitjo que es quedi l'any que ve ", ha manifestat en roda de premsa.

Encara que els seus "números pel que fa a presències" al camp no s'han correspost aquest any amb "la il·lusió" que "genera", el 'Cholo' ha afirmat que l'ispanobrasiler els seguirà ajudant. "Però si aquest any acaba i pot fer una pretemporada equilibrada, treballant de la millor manera sense que li aparegui la lesió al cinquè metatarsià, ens seguirà donant moltes coses", ha indicat.

"Desitjo que es quedi, sempre que Costa ha estat amb nosaltres ens ha donat coses importants. No és casualitat que el seu retorn, a partir de gener de l'any passat, ens fes guanyar l'Europa League, ser segons en el campionat; vam guanyar la Supercopa europea amb ell al camp. la seva presència ens jerarquitza ", ha continuat.

A més, el tècnic argentí confia en la compatibilitat de Diego Costa, Álvaro Morata i Antoine Griezmann al camp, que van jugar junts contra l'Alabès en l'última jornada. "La possibilitat de veure junts a Morata, Costa i Griezmann va ser positiva, amb coses per millorar. És una opció que necessita treball i la millor versió de cada un d'ells perquè necessitem compensar els equilibris", ha subratllat.

Sobre el davanter francès, ha assegurat que no està preocupat per una possible marxa a l'estiu. "L'equip està summament tranquil a conseqüència del rendiment que està tenint Griezmann. L'altre dia guanyàvem 3-0 i va sortir enfadat perquè volia seguir jugant. Això parla que està bé, és un dels capitans del nostre equip. El veiem molt ficat en l'equip, molt enganxat amb el grup i esperant que demà pugui tornar al gol, que ho necessiten ell i l'equip", ha explicat.

A part d'això, Simeone també ha advertit dels perills del partit de demà al vespre amb el Girona. "Serà un partit dur, com tots els que hem jugat contra ells, amb un entrenador que ha canviat la manera de jugar, amb cinc o amb quatre; possiblement demà pugui tornar a la línia de cinc que tant de mal ens ha fet quan hem jugat contra ells. Serà un partit important en el camí que tenim, amb poques opcions per triar, perquè necessitem guanyar ", ha conclòs.