Cinc empats en cinc enfrontaments contra el conjunt matalasser

L'Atlètic és un dels rivals contra els quals el Girona no ha perdut mai. Tampoc hi ha guanyat però la realitat és que el conjunt gironí se li sol entravessar a l'Atlètic. Aquest curs els d'Eusebio van eliminar-los de la Copa del Rei amb un 1-1 a Montilivi i un 2-2 al Metropolitano. Al partit de Lliga a l'estadi, el resultat va ser d'1-1. També la temporada passada el Girona va fer la guitza a l'Atlètic. A Montilivi, en el primer partit a Primera, els gironins van acabar empatant (2-2) un partit que dominaven per 2-0. Al Metropolitano, el resultat va ser d'1-1 en un partit en què curiosament Stuani tampoc hi va ser.

El Frente Atlético protestarà per l'actitud dels jugadors contra el Juvenuts

El grup d'animació de l'Atlètic no entrarà al Metropolitano fins al minut 12 i es mantindran en silenci fins a la mitja part del partit contra el Girona en senyal de protesta. El Frente està disgustat amb l'actitud dels jugadors, que no van saludar l'afició el dia que van quedar eliminats de la Lliga de Campions a Torí contra el Juventus.

Prieto Iglesias xiularà el derbi contra l'Espanyol

El col·legiat navarrès serà l'encarregat de dirigir el partit de dissabte (13.00). El balanç del Girona amb ell és realment desfavorable. En 14 partits, només s'han sumat dues victòries i tres empats. La resta, tot han estat derrotes (9). Serà el cinquè partit que xiula aquesta temporada al conjunt gironí. Els altres van ser el triomf a Vila-real (0-1), l'empat contra la Reial Societat (0-0) i les derrotes contra Athletic Club (1-0) i Eibar (3-0).

EL Girona obre la 30a jornada de Lliga