Eusebio Sacristán té feina aquesta setmana. Molta. L'entrenador del Girona té, principalment, la tasca d'intentar recuperar un equip molt tocat anímicament després de tres derrotes consecutives i, sobretot, per veure com el matalàs de 9 punts que tenia fa menys de quinze dies s'ha vist reduït a 4 .

A banda d'aixecar la moral del vestidor arran de l'última desfeta contra l'Espanyol a Montilivi (1-2), l'entrenador ha de començar a preparar el partit de diumenge contra el Vila-real. Un altre duel crucial davant un rival directe per al Girona que necessita, tant sí com no, trobar el camí de la victòria a Montilivi més de cinc mesos després de l'última vegada. La dificultat del partit serà màxima, tant pel nivell del rival com per la psicosi que té l'equip quan juga a l'estadi.

Per si fos poc, Eusebio veurà com perd dues peces claus del seu esquema. Tant Àlex Granell com Douglas Luiz van veure la cinquena targeta groga de la temporada dissabte passat contra l'Espanyol i hauran de complir sanció davant els castellonencs. Això obre un ventall de possibilitats no gaire ampli per al tècnic. Gairebé tants caps tants barrets. Pere Pons hi té un lloc segur i amb ell hi serà Aleix Garcia. Caldrà veure després si Borja García es manté per dins com en el derbi o bé recupera la figura de Muniesa com a pivot defensiu. En cas que el lloretenc passi al mig del camp, Raúl García entraria a l'onze per jugar al lateral esquerre.