Les sancions de Granell i Douglas Luiz faran tornar a l'onze titular Aleix Garcia. Serà un partit especial per al migcampista d'Ulldecona, que va passar-se una dècada al planter del Vila-real, on va arribar amb només 8 anys. Hi guarda amics i excompanys encara, al primer equip, però diumenge al terreny de joc qualsevol relació quedarà aparcada. «Al camp no hi ha amics», recordava ahir Aleix Garcia al final de l'entrenament a La Vinya. El jove jugador cedit pel Manchester City assegura que el vestidor està «bé i tranquil» i que està convençut que «si seguim les pautes del míster, els resultats arribaran». En aquest sentit, el del Montsià recorda que hi ha equips «amb pitjor dinàmica» i destaca que el Girona «no ha trepitjat mai descens».

Les darreres tres derrotes han generat cert nerviosisme a l'entorn. També la dinàmica negativa a Montilivi, on l'equip encadena 10 jornades sense guanyar. «Cal tenir una mica més de calma al camp i dominar també els minipartits que hi ha en un partit. Necessitem sumar punts perquè som a la recta final de la Lliga», diu. En aquesta mateixa línia, Aleix Garcia nega que l'equip tingui por quan juga a Montilivi. «No tenim por. Potser de vegades a mig partit quan ens veiem amb el marcador en contra pot sortir una mica el sentiment, no de por o pànic, de dir ostres, que no guanyarem avui tampoc», però considero que l'equip és madur i sap que els triomfs arribaran».

El duel contra el Vila-real, per al d'Ulldecona, és important; tanmateix, passi el que passi no serà definitiu. «No tenim angoixa. Queden molts punts per jugar i, si aquesta setmana no arriba, hem de ser optimistes perquè tindrem sis oportunitats més d'acostar-nos a l'objectiu. És important brindar una victòria a l'afició», deia. També pot ser important «no perdre». «Si no podem guanyar és molt important sumar fins al final». El futur del Girona pot definir-se en les tres properes jornades contra Vila-real, Celta i Valladolid. «Intentarem sumar el màxim de punts possibles, però sumar-ne 3 o 4 seria donar-los la vida», assegurava.