El Girona continua negat amb el Vila-real a Montilivi a Primera: dues derrotes seguides

Per segon any consecutiu, els gironins van perdre a casa contra el Vila-real. Al 0-1 d'ahir, cal afegir l'1-2 de la temporada passada, a la jornada vuit: el gol de Stuani va ser insuficient i no va poder contrarestar el doblet de Bakambu. A l'estadi de la Ceràmica, però, s'ha produït l'efecte contrari, perquè el Girona hi ha guanyat dues vegades: 0-2 i 0-1.

Conc novetats a l'onze respecte a la derrota contra l'Espanyol de l'anterior jornada

Eusebio Sacristán va presentar un onze inicial amb cinc canvis respecte al duel català contra l'Espanyol de fa una setmana: Ramalho per Pedro Porro, Alcalá per Bernardo, Raúl García per Muniesa, Aleix García per Àlex Granell i Patrick Roberts pel Choco Lozano. Als darrers minuts, el val·lisoletà també va donar una oportunitat a Kévin Soni, que ja va jugar uns minuts a Mestalla.

Quatre patacades seguides, per segona vegada aquesta temporada

El Girona ha perdut quatre partits seguits, contra l'Athletic Club (1-2), l'Atlètic de Madrid (2-0), l'Espanyol (1-2) i el Vila-real (0-1). Aquest, malauradament, és un fet conegut per a l'equip d'Eusebio, que ja ho va patir entre les jornades 20 i 23: el Betis (3-2), el Barça (0-2), l'Eibar (3-0) i l'Osca (0-2) van ser els seus rivals.

Mig any sense guanyar a Montilivi

El pròxim 28 d'abril, el Girona rep el Sevilla a Montilivi, on ja farà sis mesos que no aconsegueix cap victòria a la Lliga. Concretament, des del 27 d'octubre, que va guanyar el Rayo Vallecano (2-1). Des de llavors, la sequera és terrible i només ha sumat cinc dels trenta-tres punts en joc: Leganés (0-0), Atlètic de Madrid (1-1), Getafe (1-1), Alabès (1-1), Barça (0-2), Osca (0-2), Reial Societat (0-0), València (2-3), Athletic Club (1-2), Espanyol (1-2) i Vila-real (0-1).