Alejandro José Hernández Hernández, del comitè canari, va ser designat ahir com l'àrbitre encarregat de dirigir el partit d'aquest diumenge al migdia entre el Getafe i el Girona. Com a curiositat, va ser ell mateix qui va xiular el matx de la temporada passada al Coliseum, que va acabar amb empat al marcador (1-1). Aquell dia va assenyalar un penal per banda -Stuani va marcar, mentre que Jorge Molina va enviar la pilota al pal- i va expulsar el defensa local Damián Suárez per agressió.

No serà la primera vegada aquesta temporada que els camins dels gironins i d'Hernández Hernández es creuaran. Ja ho van fer a finals de novembre, en la victòria al camp de l'Espanyol. També al mes de gener, en l'empat a la Copa del Rei amb l'Atlètic de Madrid a l'estadi de Montilivi (1-1). El balanç general amb el canari, després de 13 partits, és força irregular: 4 victòries, 6 empats i 3 derrotes. Una de les desfetes quedarà sempre per al record, perquè Hernández Hernández va expulsar fins a quatre jugadors blanc-i-vermells. Va ser el curs 10/11, al camp del Cartagena. Aquell dia es va perdre (1-0), dinamitant qualsevol opció de fer el play-off per pujar a Primera, i van veure la vermella Migue, Serra, Peragón i Despotovic.

D'altra banda, el valencià Mateu Lahoz dirigirà el partit entre el Valladolid i l'Athletic, mentre que el català Estrada Fernández xiularà el duel entre el Llevant i el Rayo.