La Jonquera va trencar la ratxa de set partits sense perdre amb una dolorosa derrota contra el Girona C (0-5), que els farà patir als últims tres partits que queden perquè tenen el descens a només un punt.

El conjunt blanc-i-vermell va portar la batuta i a l'equador de la primera part va aconseguir obrir la llauna amb un cacau d'Aleix Feixas. Arribant al descans amb el marcador 0-2, els fronterers van encaixar un gol en pròpia al tram final que els va desestabilitzar. En conseqüència, els gironins van aconseguir la maneta per mantenir la lluita pel play-off. Ara són segons amb 62 punts, un menys que el líder Vilassar de Mar.

Can Vidalet 3 - Llagsaotera B 1

El Llagostera B va perdre davant un Can Vidalet molt necessitat i perd una oportunitat de prendre distància amb les posicions de descens. Amb aquesta derrota, els d'Esplugues els empaten a 37 punts a la classificació i perden el goal average particular.

El filial blaugrana va marxar al descans perdent (1-0) en una primera part en què van crear ocasions per marcar, però on els locals van gaudir de dues ocasions molt clares que van acabar al fons de la xarxa i al travesser de la porteria d'Alberto.

A la represa, Juvanteny va tenir l'empat a prop, però el marcador no es va moure fins a les acaballes, quan Capitan va fer dos gols més per completar el hat-trick. Tamba, abans que l'arbitre xiulés el final, va fer el gol de l'honor llagosterenc.

Palamós 0 - Vilassar de Mar 2

El nou tècnic del Palamós, Albert Parés va debutar a casa amb una derrota davant el líder que els situa en quarta posició. Els locals van plantar cara i no es van mostrar inferiors als maresmencs, però, aquests van gaudir de les millors ocasions al primer temps, fruit d'això, van obrir la llauna al minut 45 gràcies a una rematada de cap de Granero.

A la represa, el Palamós va estar a punt d'empatar mitjançant una ocasió d'Òscar Fernández però Pacheco ho va evitar i prop de la mitja hora, Sofi a porteria buida va marcar un 0 a 2 que feia molt difícil qualsevol intent de remuntada.

Amb la derrota d'ahir combinada amb la victòria del Banyoles, els del Pla de L'Estany li prenen la quarta plaça als palamosins. Només falten tres jornades per acabar la Lliga i amb les dues primeres places ja adjudicades pel Vilassar de Mar i el Girona B, ara caldrà veure qui es fa amb el tercer lloc per allò dels descensos compensats.

Banyoles 3 - At. Montcada 1

El Banyoles torna a escalar a la tercera posició després d'aconseguir ahir un important triomf davant del San Juan Atlètic de Montcada (3-1), el penúltim classificat. Els banyolins van obrir la llauna de seguida amb un gol de Bastidas i Bonaventura va ampliar l'avantatge al minut 21. Després d'encaixar un gol dels visitants, Gilham va donar la tranquil·litat al tram final marcant el tercer gol. D'aquesta manera, el Banyoles se situa tercer amb 51 punts, 2 més que el Palamós.