Montilivi registrarà una gran entrada, molt a prop del ple, aquest diumenge pel trascendental Girona-Llevant. L'afició ha respost i les entrades estan a punt d'esgotar-se, fins el punt que aquest matí ja només en quedaven 140 a la venda. El ple dependrà de la resposta dels abonats, que tenen el duel inclòs al carnet. En el darrer partit de la temporada a l'estadi, el Girona s'hi juga molt: la permanència a Primera. Una victòria faria que l'equip d'Eusebio depengués d'ell mateix en la darrera jornada al camp de l'Alabès, però no guanyar podria equivaldre, en funció dels resultats dels rivals, fins i tot al descens matemàtic.

Aquest curs l'estadi ha fregat el ple en el Girona-R. Madrid de Copa (1-3), que va reunir 14.158 aficionats. La visita del Barça en Lliga, en el duel que va estar a punt de jugar-se a Miami, va ser seguit en directe a l'estadi per 13.649 persones. El club preveu que amb el ritme de venda d'entrades, l'estadi torni a penjar el cartell d'esgotades les localitats per la final contra el Llevant.

A nivell esportiu la plantilla té avui jornada de descans. Serà demà quan Eusebio tornarà a reunir la plantilla a La Vinya per començar a preparar el següent partit. El tècnic, i els aficionats, estaran molt pendents aquesta setmana de com evolucionen els lesionats, amb la mirada posada sobretot en el golejador Cristhian Stuani. Douglas Luiz, que tampoc va jugar a Getafe, és un altre dels futbolistes tocats que caldrà veure si està a disposició del cos tècnic.