El carriler del Girona Johan Mojica ha rebut l'alta mèdica i ja torna a estar a disposiciô del cos tècnic per afrontar els dos últims partits de la temporada, contra el Llevant i l'Alabès, on hi haurà en joc, ni més ni menys, que la permanència a Primera divisió. Així ho ha comunicat el club aquest matí abans de l'entrenament a La Vinya en un tuit: "Ja el tenim a punt!!!! Una gran notícia per començar el dia. Mojica té l'alta i ja està a disposició del cos tècnic".

Mojica es va trencar el lligament encreuat anterior del genoll esquerre l'octubre passat i s'ha perdut tota la temporada. Des que va jugar el Mundial amb Colòmbia ll'estiu passat el carriler ha viscut un calvari de lesions: abans de la més greu havia patit una lesió muscular al tendó de la cuixa de la cama dreta, que no li havia permès ni debutar en aquesta lliga.

Altres novetats

Avui, a l'entrenament de La Vinya, Aday Benitez s'ha entrenat per pirmer cop amb el grup afegint-se a la bona notícia de la incorporació de Mojica.

Stuani i Douglas Luiz no s'han entrenat i continuen recuperant-se de les seves lesions per veure si arriben al partit de diumenge contra el Llevant.