El director de competicions de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Alfredo Olivares, va anunciar ahir que des del seu organisme hi ha la intenció de celebrar el sorteig dels calendaris tant de Primera com de Segona Divisió A «durant la primera setmana del mes de juliol».

Així ho va avançar Olivares a l'Assemblea General de l'RFEF, celebrada a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, a Madrid. El passat mes d'abril es van aprovar totes les dates de la propera temporada, la 2019/2020, en la seva anterior Assemblea General. Segons el que es va acordar en aquell moment, el campionat nacional de Primera començarà el cap de setmana del 17 i 18 d'agost, mentre que posarà el seu punt i final el diumenge 24 de maig.

De la seva banda, la Segona Divisió A, on tornarà a competir el Girona arran del seu descens consumat ara fa unes setmanes, disputarà la seva fase regular en les mateixes dates que la màxima categoria, mentre que la fase d'ascens es jugarà els caps de setmana dels diumenges 31 de maig i 7, 14 i 21 del següent mes, el juny.