El Girona ha vist com el Torneig Costa Brava anava a parar a mans del Montpeller després de caure contra el conjunt francès per la mínima. Un gol al minut tres de partit ha donat la victòria als visitants que s'han mostrat molt més rodats i consistents que un Girona encara en formació. El partit s'ha decidit arran d'una errada de Muniesa només començar que Laborde ha acabat rematant al fons de la xarxa. Marc Gual ha pogut empatar en dues rematades creuades però han sortit llepant el pal. A la represa, el porter Suárez ha evitat que el desavantatge s'ampliés. Samu Sáiz ha estat el millor jugador local i ha amb les seves accions s'ha guanyat els aplaudiments del públic. El Girona tornarà a jugar divendres que ve al Nou Estadi de Tarragona contra el Nàstic.

GIRONA

Juan Carlos (m.46, Suárez), Porro (m.65, Andzouana), Aday (m.46, Jairo), Villa (m.78, Iago López), Alcalá, Muniesa (m.65, Resta), Granell (m.88, Ibrahima), Paik (m.60, Jofre Cherta), Borja García (m.60, Soni), Gual (m.72, Lozano) i Samu Sáiz (m.78, Pachón).

MONTPELLER: Bertaud, Aguilar, Congre, Da Silva, Mendes, Delort (m.78, Camara), Laborde (m.82, Skuletic), Ferri, Le Tallec (m.78,Tamas), Mollet (m.12, Chotard) i Ristic.

GOLS: 0-1, m.3, Laborde.

ÀRBITRE: Ávalos Barrera. G T. Grogues: Samu Sáiz (Girona), Mendes, Le Tallec, Ristic i Ferri (Montpeller).

ESTADI: Montilivi. 2.649 espectadors