El Girona s'ha quedat a tocar de la quarta victòria de la pretemporada després d'empatar al Nou Estadi de Tarragona. Un gol a l'últim minut de Lolo Plá ha frustrat les esperances del conjunt blanc-i-vermell, que s'havia avançat poc després del primer quart d'hora de joc amb una rematada del "Choco" Lozano des de la frontal de l'àrea.

Suárez, amb algunes intervencions de mèrit, ha sigut un dels futbolistes més destacats en un onze farcit de joves i on hi ha hagut molts pocs jugadors del primer equip. Dos d'ells, Juanpe Ramírez i Pape Diamanka, han participat després de sortir de les seves respectives lesions.

El Nàstic ha buscat l'empat fins al final. Abans del premi, fins i tot ha arribat a enviar una pilota al travesser en un remat de David Goldar. A la fusta també havia acabat una estona abans el xut de Kévin Soni quan encara el marcador era d'empat sense gols.

Demà, nou test de pretemporada per als de Juan Carlos Unzué, l'últim abans que comenci la competició oficial. Serà a l'estadi de Montilivi i contra l'Osca (20 hores). En aquesta ocasió s'espera que el tècnic aposti per un equip molt més reconeixible i similar al que s'enfrontarà la setmana vinent a l'Sporting en l'estrena a la lliga.

Gimnàstic: Bernabé, Pol Valentín (Albarrán, min. 65), Bonilla, Goldar, Viti, Juan Rodríguez, Petcoff (Lolo Plá, min. 65), Pereira (Joel Lasso, min. 65), Márquez, Brugué (Giner, min. 46) i Pol Prats (Pol Ballesteros, min. 46).

Girona: Suárez, Andzouana, Juanpe, Resta, Iago (Eppy, min. 73), Ibrahima, Diamanka (Mateo, min. 65), Paik, Lozano (Ilyas, min. 76), Pachón (Ferran López, min. 46) i Kévin Soni.

Gols: 0-1, Lozano (min. 18); 1-1, Lolo Plá (min. 90).

Àrbitre: Josep Subirats Matamoros (comitè català)

Estadi: Nou Estadi de Tarragona.