El jugador nigerià Olarenwaju Kayode, un dels grans fracassos del Girona FC, jugarà la temporada vinent a la lliga turca després d'haver passat sense pena ni glòria pel Shakhtar Donetsk

L'equip ucraïnès, que va incorporar Kayode provinent del Girona en el mercat d'hivern de la temporada 2017-18, havia decidit cedir-lo després de la seva escassa presència, farcida de lesions, en l'equip titular durant l'últim any i mig. Dos equips turcs se l'han disputat els últims dies. Primer semblava que fitxaria pel Kayserispor, però finalment ha sigut el Gazi?ehir Gaziantep Football Club, vuitè classificat la passada temporada, el que ha aconseguit els seus serveis.

Kayode, màxim golejador de la lliga austríaca la temprada 2016-17, va arribar al Girona, via Manchester City, l'estiu de 2017, poc abans del debut del Girona a Primera Divisió. Va ser un fracàs absolut. Va jugar poc i, quan ho va fer, va demostrar un nivell inapropiat per a la Primera Divisió. L'hivern següent, el City el va traspassar al Shakhtar Donetsk.