El Girona ha presentat aquesta mateixa tarda el seu últim fitxatge, el central Ignasi Miquel. El català, cedit pel Getafe fins al final de temporada amb una opció de compra si l'equip puja a Primera, ha explicat que arriba "molt il·lusionat" a Montilivi i que té ganes de jugar el més aviat possible. "Vinc preparat perquè he fet una bona pretemporada, tenint minuts, i em moro de ganes de debutar", ha valorat.

Ha admès que es pot "adaptar" sense cap mena de problemes al sistema que decideixi utilitzar Juan Carlos Unzué, ja sigui amb defensa de quatre com també de cinc futbolistes. "No crec que sigui cap complicació, al cap i a la fi es tracta d'adaptar-se i això és el que ha de fer qualsevol jugador".

Sobre la voluntat de pujar a Primera ha confessat que això pot generar centra "pressió" però que si ell i els seus companys "treballem i competim al final tindrem possibilitats d'estar lluitant allà a dalt".

També ha parlat el director esportiu, Quique Cárcel. Ha elogiat la trajectòria d'Ignasi Miquel, un jugador que "fa temps que seguim" i a qui amb anterioritat "hem intentat fitxar però sense èxit". Amb el seu fitxatge, considera que "tenim quatre centrals de garantia" i en cap cas ha reconegut que Marc Muniesa pugui marxar al Qatar. "Si hi ha alguna sortida, que en aquests dies de mercat que falten tot pot passar, veurem què pot passar i què ens ofereix el mercat".

Igualment, ha reconegut que marxi o no el lloretenc, "potser també estem pensant en un cinquè central més jove". En aquest cas, el Girona estaria madurant la incorporació de Santi Bueno, que s'ha desvinculat del Barça i que ve de jugar cedit al Peralada.