Si avui Juan Carlos Unzué farà la primera roda de premsa de la temporada, ahir va ser el seu homòleg a la banqueta de l'Sporting, José Alberto, l'encarregat de dir la seva sobre l'inici de competició del seu equip, que visitarà demà a la tarda Montilivi. Al llarg de més d'onze minuts ni se li va preguntar pel Girona, ni tan sols va destacar les virtuts del rival. El que va admetre, això sí, és que preveu un partit «dur», com «qualsevol» dels que es trobarà al llarg de les 42 jornades del campionat.

Avisava José Alberto que el seu Sporting arriba a la primera jornada amb «il·lusió i optimisme». Que té «moltes ganes» de competir i el veu «bé» després d'una «pretemporada intensa» que s'ha tancat sense lesionats. «La primera convocatòria sempre és difícil i més si no tinc baixes. Costa que es produeixi una situació així i sempre és benvinguda. Estan tots i això em fa content».

«Sabem quin tipus de partit es jugarà», advertia igualment, desitjant que es vegi «un gran Sporting». Vol els tres punts, i també que el seu equip «tingui la pilota, la iniciativa, que arribi amb molta gent a camp contrari». Desitja també José Alberto que al llarg dels 90 minuts es vegi un joc «intens i agressiu» i està disposat a discutir-li la possessió al Girona d'Unzué. «En aquesta categoria s'ha de ser contundent a totes dues àrees i això és el que intentarem». A part, completava el seu discurs amb un últim desig: «Hem de transformar la il·lusió que tenim en punts». Finalment, va valorar l'arribada del VAR a Segona. «Em sembla una decisió més que encertada. És una mesura que fa que tot sigui més just».