L'adeu de Carles Planas estava cantat des de feia dies i, finalment, ahir es va fer oficial. El lateral esquerre de Sant Celoni va posar punt i final ahir a dues temporades al Girona després d'arribar a un acord amb el club per rescindir l'any de contracte que li restava. D'aquesta manera, Planas tanca la seva etapa a Montilivi, marcada clarament per les lesions. El vallesà, fitxat del Celta de Vigo l'estiu del 2017, ha encadenat lesió rere lesió i tan sols ha pogut disputar 14 partits amb l'equip en aquests dos cursos. Un cop desvinculat del Girona, Planas s'ha compromès amb l'AEK Làrnaca de Xipre, que entrena l'exjugador gironí Imanol Idiakez. L'entesa només està pendent de la preceptiva revisió mèdica.

Planas, de 28 anys i que va arribar a debutar amb el primer equip del Barça, diu adeu al Girona sense haver aportat pràcticament res (14 partits en dues temporades). En principi, la seva sortida no hauria de comportar cap altra arribada, ja que el club considera que amb Mojica, Aday, Maffeo, Calavera i, puntualment, Ramalho, els carrils estan coberts.

El curs passat el lateral català va jugar tant sols 7 partits de Lliga (419 minuts), la mateixa xifra que durant la campanya 2017/18, tot i que aleshores van ser cinc de Lliga i dos de Copa. En total va acumular 306 minuts. La sortida de Planas s'afegeix a les de Doumbia, que encara no té destí, Muniesa, que ha marxat a l'Al-Arabi, Pons (Alabès), Portu (Reial Societat), Porro (Valladolid), Raúl Carnero (Getafe), Bernardo (Espanyol), Iraizoz, Douglas (Aston Villa), Aleix Garcia i Roberts (Norwich).