Seydou Doumbia torna a la lliga suïssa. En aquesta ocasió ho farà vestint la samarreta del FC Sion. El club helvètic ha anunciat avui la incorporació del davanter ivorià amb qui ha firmat un any de contracte.

Després de rescindir contracte amb el Girona a mitjans d'agost, Doumbia havia sonat per jugar a equips de Turquia i Rússia.

El futbolista africà va ser un dels fitxatges més criticats de l'equip gironí el curs passat. Es va incorporar a la plantilla blanc-i-vermella, procedent de l'Sporting de Lisboa. En el seu any a Montilivi, Doumbia va acabar disputant 22 partits vestint la samarreta del Girona (nou com a titular) i va aconseguir tres gols, dos en Lliga i un a la Copa del Rei.

Un sou de primera estrella

Doumbia va arribar a Montilivi i Cárcel i el Girona li van signar un contracte d'estrella per tres temporades. Abans de la renovació de Cristhian Stuani, Doumbia era el jugador més ben pagat del Girona el curs passat. El club gironí no fa mai públiques les xifres dels seus contractes, però diferents fonts situaven el sou de Seydou Doumbia a Primera Divisió a la ratlla dels dos milions d'euros.