L'entrenador del Girona ha analitzat d'aquesta manera la victòria sobre el Las Palmas:

"Sens dubte el millor de tot és el resultat. Possiblement pel joc. Ha estat el pitjor, fins i tot dels que hem jugat fora. Hem estat tensos i incòmodes. Guanyant aquest tipus de partits, generen inflexió".

"La gent sempre té la raó i el dret d'expressar la seva opinió. Paguen l'entrada, venen cada cap de setmana i són moltíssims. És futbol, no és tan senzill. A vegades les coses no surten com un espera. Avui ha estat un exemple del què són els partits de Segona. Hem d'aterrar. Els rivals són bons. Havíem d'intentar que no ens fessin mal per dins i han aprofitat per fer-ho per fora. No teníen homes per acabar les juagdes".

"Si he de ser sincer, no he vist el penal des de la banqueta. Aquestes jugades en diagonal des d'aquella distància és difícil de veure-ho. Entenc que si el VAR ho ha assenyal és perquè eren mans, una altra cosa és quin tipus de mans s'han fet".

"Entenc que fins ara hi havia altres jugadors millors. Sempre hi ha un per què en la presa de decisions. Samu pot ser un dels jugadors més trascendents, és molt talentòs, però ha jugat de manera molt diferent en la resta d'equips. Està patint en aquest inici de temporada, però està creixent".

"S'ha demostrat que no ha de ser cap obligació haver jugat a futbol per ser àrbitre. Segur que hi ha un àrbitre que mai ha trepitjat un terreny de joc i després és el millor. També passa amb els entrenadors. A vegades és una avantatge i d'altres, no".

"Montilivi és la base. Si no som forts aquí, dificilment aconseguirem l'objectiu. Ara tot passa per aconseguir resultats fora".

"El més important és aconseguir la victòria. És la millor medicina per arreglar tots els mals. Per a l'equip, el jugador (Granell) i el públic. Això és un espectacle i m'agradaria que cada dia sortissim de Montilivi encantats. L'autoestima i la confiança sempre són més altes si guanyes".

Per la seva part, l'entrenador del Las Palmas, Pepe Mel ha explicat que:

"No volíem l'empat, sinó la victòria. Hem vingut a Montilivi a guanyar i a la primera part ho hem demostrat. Amb tot el que ha fet l'equip, hauríem d'haver tingut el marcador a favor. En la segona part els hem donat més espais i han tingut facilitats. El meu equip ha fet moltes coses per puntuar".

"El penal no té cap dubte, no ho és per tot aquell que ha jugat a futbol. És impossible treure't aquella pilota. A la imatge es veu. El jugador se'n va de la pilota. Li ha donat a l'avantbraç. El gol no l'ha donat per bo el VAR, l'ha donat l'àrbitre".

"Totes les accions del Girona són arran de l'1-0. Si ens haguéssim avançat abans, segur que això no passa".

"Pedri es posiciona a la banda a l'hora de defensar però per atac té llibertat de posicionar-se per tot arreu. És un jugador associatiu. Per a ell és més còmode jugar per dins, però se li ha notat l'acumulació de partits.

"Si al Girona li treus els gols de Stuani, imagina't. Qualsevol equip del món que perdi els seus jugadors de referència, té un problema".

"Dins la llàstima que ens fa no haver guanyat el partit, hem de preparar ja el partit del divendres. Hem estat un bon equip a Montilivi, quan se'ns passi el malestar analitzarem el gran joc que hem ofert".