Per resumir el partit d'ahir, una vegada més i com ja ha estat habitual aquestes primeres jornades de la competició, sobretot quan l'equip ha jugat fora de casa, val la pena agafar les estadístiques. Ahir a l'Alcoraz, set rematades a porta pels locals i cap pel conjunt gironí. De la mateixa manera que el porter de l'Osca no va haver de fer cap intervenció en xut entre els tres pals, Juan Carlos se'n va apuntar set, algunes de molt meritòries, i que van servir per evitar un marcador en contra més abultat.

Fruit de tot plegat, Juan Carlos es va convertir en el millor de l'equip que entrena Unzué sense que això sigui notícia en aquests dos primers mesos de competició. Aquesta estadística, sobretot de rematades a porteria, agafa especial significació si tenim en compte que els últims 25 minuts de partit els gironins van jugar amb Cristhian Stuani, Marc Gual i Jonatan Soriano junts al damunt del terreny de joc. Amb tot perdut, Unzué va apostar per posar tota la pólvora que tenia sobre la gespa, però ni així va arribar, no ja un gol que donés l'empat, sinó, ni tan sols, una rematada en condicions. Amb l'única excepció del gol anul·lat pel VAR del qual el mateix Stuani deia en acabar l'encontre que no en podien fer l'excusa després del que s'havia vist a l'Alcoraz.

Vaja, una història que més o menys ja havíem vist en les visites al camps del Cadis o de l'Almeria. Una actuació que fa pujar el marcador dels gironins a 0 de 4 partits guanyats a fora de casa. O el que és el mateix 0 de 12 punts sumats lluny de Montilivi. Massa poc bagatge, més aviat ridícul, per a un equip que aspira a tornar per la via ràpida a Primera Divisió.

De fet, la derrota d'ahir i, per tant, la ratxa negativa a camp contrari, el que obliga ara és a guanyar dijous el Deportivo de la Corunya en el proper compromís de Lliga. Perquè els de dalt poden agafar avantatges un punt preocupants que no farien altra cosa que posar un excés de nervis i responsabilitat sobre el conjunt gironí.

Tot el que no sigui guanyar dijous farà que el capità Àlex Granell sigui l'únic xiulat per la graderia.