El Girona juga aquesta nit a l'estadi de Montilivi contra el Deportivo de la Corunya amb la necessitat d'aconseguir un resultat positiu que faci oblidar les constants derrotes a domicili. Per intentar sumar els tres punts, el tècnic Juan Carlos Unzué aposta per un onze sense Àlex Gallar ni Samu Sáiz, que començaran a la banqueta. El tècnic, qüestionat pel rendiment de l'equip en aquest inici de temporada, fa sortir d'inici un mig del camp format per Granell, Gumbau i Jozabed, mentre que un xic més endavant jugaran homes com Marc Gual, Borja García i Stuani.

A l'eix, Alcalá i Juanpe faran parella, mentre que les bandes seran per a Aday, que actuarà a la dreta, i un Mojica que s'ubicarà a l'esquerra.

D'aquesta manera, l'onze del Girona és el següent: Juan Carlos, Aday, Alcalá, Juanpe, Mojica, Granell, Gumbau, Jozabed, Borja Garcia, Marc Gual i Stuani. A la banqueta, esperaran la seva oportunitat el porter suplent Asier Riesgo, així com també Ramalho, Calavera, Samu Sáiz, Jonatan Soriano, Gallar i Diamanka.

De la seva banda, el Deportivo d'Anquela jugarà d'inici amb aquest equip: Dani Giménez, Bóveda, Lampropoulos, Montero, Salva Ruiz, Bergantiños, Peru, Jovanovic, Aketxe, Mollejo i Longo. L'italià s'enfrontarà per primer cop a l'equip blanc-i-vermell, amb el qual hi va jugar la temporada 16/17, la de l'històric ascens a Primera.