El tècnic del Deportivo, Juan Antonio Anquela, va veure com aquest dilluns havia de sortir el president del club gallec, Paco Zas, a ratificar-lo pel dubitatiu inici de l'equip abans de jugar aquest vespre a Montilivi. «És una cosa que m'alegra, però segueixo treballant amb la mateixa il·lusió», va dir Anquela abans de definir com a «bloqueig» la situació del seu equip.

Bloquejats

«El futbol és com la vida mateixa. Si estàs bloquejat, no et surt res. Sembla que ens han de fer una punxadeta perquè reaccionem i, a Segona, si et donen una punxada, mal negoci. Jo vull que els jugadors estiguin tranquils, que juguin a futbol i demostrin el que són. Estic plenament convençut del que estem fent i que sortirem d'aquesta, no en tinc cap mena de dubte».

El Girona i stuani

stuani«El Girona serà fidel al seu estil i la seva forma de jugar. La plantilla és excepcional, però això és Segona Divisió. A Segona per ser superior a qualsevol rival cal demostrar-ho al camp i fer-ho cada dia. Si no ho fas i no et poses al nivell que requereix la categoria, no aconseguiràs l'objectiu. Stuani és difícil de frenar, complicat. És un futbolista de Primera Divisió. Però això cal fer-ho com un equip, és l'única solució. Crec que estem preparats per competir contra el Girona i fer sobre el camp les coses que treballem en cada entrenament. Estic convençut que els xavals ho faran bé; no em fallaran».

Millor a fora

«Si mires els últims partits hem jugat millor a fora que a casa. Però a mi sempre m'agradaria Riazor perquè l'ambient és preciós i estem en deute amb la nostra gent i volem solucionar-ho el més aviat possible. A fora, l'equip ha estat molt a prop de ser el que volem.