Ja no només pel com, sinó pel què. Gerard Gumbau va estrenar-se ahir com a golejador del primer equip del Girona revifant el seu equip a El Sardinero quan més ho necessitava. El migcampista de Campllong no podia estar més content. «Sento emoció. És una alegria tornar a casa i celebrar un gol amb l'equip de la meva ciutat, del meu cor», exclamava eufòric després de la contundent victòria davant del Racing (0-3).

«Necessitàvem aquest triomf. Marxem amb molt bones sensacions perquè hem estat a l'altura traient el resultat amb bon joc i la intenistat que mereix aquesta competició. Amb un ritme més alt i el Girona unit, apareix el talent dels jugadors», va explicar sobre la primera victòria lluny de Montilivi. Respecte al seu gol d'estratègia, Gumbau va destacar el mèrit de l'altre golejador gironí: Àlex Granell. «L'Àlex la penja al segon pal i jo m'avanço perquè sé que la pilota caurà a prop de la porteria. Els dos ens sentim còmodes. Ens entenem, pressionem i donem la pausa necessària a l'equip quan tenim la pilota», va dir.

Tampoc va oblidar-se de Pere Pons, el talismà que els veia des de la grada: «És un referent. Ha vingut a l'hotel i ens ha portat sort. Tant de bo pogués venir sempre».