Després de la derrota del Girona contra l'Elx (0-2), el tècnic Juan Carlos Unzué ha fet les següents valoracions

"Ens ha penalitzat molt l'entrada del partit. En els primers minuts el rival ha estat millor i no hem pogut sortir de la seva pressió. Ens ha costat deixar-nos anar amb la pilota. Quan ho hem aconseguit, hem tingut les nostres opcions arribant per dins i per fora".

"Gumbau i Gallar han tingut ocasions a la primera part. Si acaben en gol, tot sembla més eficaç, sinó és com si no s'hagi fet res. A la segona part ens ha passat el mateix, però el rival ens ha liquidat amb el 0-2".

"L'equip ha anat més amb el cor que amb el cap, però no li puc retreure res".

"És un tema d'efectivitat. Per ser-ho, cal arribar en bones condicions i bon estat anímic. Amb ambició, però relaxat. Perquè la tensió no ajuda".

"Falta marge de millora i tenir paciència. Hem de confiar en les nostres capacitats i qualitats, desgastant el rival per dins o fora amb més cap".

"Una derrota no t'ha de treure absolutament res i menys si estem com avui. No podem caure. Diumenge a Oviedo intentarem aixecar-nos per trencar la dinàmica".

"Pablo venia d'una lesió i la característica ofensiva no és la seva millor actitud. Amb Oliván volíem més amplitud per bandes. Ha entrat bé, no és fàcil en el primer partit. Té capacitat per arribar i posar bones centrades a Cristhian".

Per la seva part l'entrenador de l'Elx, Pacheta, ha explicat que:

"No crec que gaires equips guanyin a Montilivi. El Girona és un clar candidat a l'ascens. L'equip és molt precís i està molt ben dirigit. Ho té tot. Tot i la derrota, hem fet un partit d'un gran nivell de la mateixa manera que en els últims partits. És una gran victòria. Estic molt feliç per l'equip i l'afició".

"Hem estat més precisos i contundents en les àrees. És normal que el Girona xuti a porta i tingui ocasions, té un gran potencial. Però nosaltres hem estat bé. El partit d'avui és d'excel·lent. No sé si és un resultat just, però és el que és i hem fet mèrits per aconseguir-ho".

"Ha de somriure la fortuna, que ha estat clau per endur-nos el partit. Edgar Badia ens està donant molt, marca el tempo del partit".

"Ens hem quedat sense jugadors importants. Per què? Si vols potencial, cal tenir jugadors internacionals i no entenc perquè he de prescindir d'ells en partits importants. La lliga de Segona també hauria d'aturar-se".