Vídeo-resum del partit entre el Girona i l'Elx a Montilivi

Mal dia pel Girona FC a Montilivi. L'ara entrenador de l'Espanyol, Pablo Machín, sol explicar que la clau del futbol és la "contundència" a les dues àrees. Una sentència que a Segona Divisió té més sentit que en categories on el talent de les grans estrelles acaba marcant la diferència. I avui l'Elx li ha recordat això al Girona emportant-se els tres punts de Montilivi (0-2) gràcies a un matiner gol d'Iván Sánchez (minut 4) i un cop de cap a la sortida d'un córner, Danilo Ortiz (minut 77) quan més buscava l'empat al Girona. A l'altra àrea, el porter català del Reus, Edgar Badia, ha representat l'altra part de la contundència de la que parlava Machín i el Girona ha vist com la seva fiabilitat a Montilivi s'esfumava. Així és la Segona Divisió.