14 de octubre de 2019
14.10.2019
Diari de Girona

El Girona FC rebutja la sentència del procés

El club ha emès un comunicat titulat "Diàleg sense condicions"

14.10.2019 | 11:21

Un cop coneguda de forma oficial la resolució dictada pel Tribunal Suprem en el procés contra els polítics i líders socials catalans, el Girona FC ha fet les següents consideracions:

El club, que s'ha manifestat sempre com un defensor de la llibertat d'expressió i en favor del dret a decidir, vol expressar el seu rebuig a la sentència. Considera que la judicialització del conflicte no resoldrà la situació, que requereix d'una solució política.

El Girona FC aposta per l'obertura d'un procés de diàleg i negociació entre totes les parts, sense límits ni condicions. Aquest procés, que haurien de liderar les institucions del país, ha d'incloure també l'alliberament dels líders cívics i polítics condemnats, empresonats injustament des de fa dos anys.

El Girona FC vol fer extensiva la seva solidaritat amb les famílies dels presos polítics -Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Rull, Jordi Turull, Joaquim Forn, Dolors Bassa, Carme Forcadell, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, que ja han patit durant dos anys la seva absència.Compartir a Twitter
Compartir a Facebook