L'entrenador del Real Oviedo, Javi Rozada, va reconèixer ahir al migdia que és «una alegria» haver sortit del descens, al mateix temps alertava que una derrota tornaria a deixar l'equip penúltim i que l'important ara és buscar regularitat i continuar dotant d'identitat un conjunt en creixement» després de ser cuers vuit jornades.

«Sabem d'on venim, on som i que pràcticament estem en descens, empatats amb el rival que el marca», va recorar el tècnic del conjunt asturià, que va substituir el destituït Sergio Egea fa unes jornades.

Rozada va donar rellevància a un duel contra el Girona en què el seu equip haurà de oferir «la millor i més reconeixible» de les versions si vol derrotar per primer cop a casa a un rival, sobretot a un que té jugadors «diferencials» en totes les línies de joc. «Treballem diferents contextos dels que fan dalt, perquè no tenen només Stuani. El perill el duen molts jugadors determinants individualment i la nostra missió és aturar-lo com a col·lectiu».

L'entrenador asturià es concentra a aconseguir la primera victòria a casa després de quatre empats i una derrota. Rozada té la baixa segura del central Alejandro Arribas mentre que Yoel Bárcenas, que acaba de tornar de Mèxic de jugar-hi amb la seva selecció, Panamà. Nieto podria ser titular.