21 de octubre de 2019
21.10.2019
Diari de Girona

«Són moltíssims gols en contra per a un equip que vol l'ascens»

Unzué es mostra «sorprès» per la matinera i rigorosa expulsió que pateix Àlex Granell alhora que treu pit per «l'actitud» dels seus jugadors, que lluiten fins al final tot i jugar un munt d'estona amb un futbolista menys Una setmana més admet que l'equip ha de millorar «l'efectivitat» a les dues àrees, sobretot en defensa Considera que la ratxa a la Lliga (6 derrotes en 12 partits) «no és per estar tranquils»

21.10.2019 | 00:22
Marc Gual lluita per una pilota dividida.

Ben breu va ser la roda de premsa de Juan Carlos Unzué, que només va respondre tres preguntes. Més moix del que és habitual, va admetre que l'equip encara comet massa errades, sobretot a l'hora de defensar, tot afegint que havia quedat sorprès per la matinera expulsió d'Àlex Granell. Veient-se una mica més lluny de l'objectiu, el que no va voler criticar és l'actitud dels seus futbolistes, que va veure present durant els 90 minuts tot i que, un cop més, el resultat final no va acompanyar


l'expulsió de granell


«El que ens ha condicionat avui a Oviedo no és només l'expulsió de l'Àlex Granell, sinó uns quants detalls. És evident que, quan et quedes amb un home menys al quart d'hora de partit, això genera un gran avantatge pel rival. No parlaré dels àrbitres perquè mai ho faig, però és evident que em sorprèn el que ha passat. Sobretot perquè conec el jugador, i que vegi una vermella als quinze minuts és sorprenent... Ara, també han passat d'altres coses. Hem tingut més d'una opció de fer el 0-1 i no ho hem aconseguit, passant a rebre l'1-0 per culpa d'una errada en defensa. Això ens ha passat més d'un cop, perquè hem estat a punt de fer el 2-2 i llavors hem encaixat el tercer. Com també amb el 3-3, que no ha arribat i ha acabat caient el 4-2 al moment. Les derrotes sempre em fan molt de mal. Soc de tenir poques paraules cap als jugadors. Tot i això, pel que fa l'actitud l'únic que puc fer és donar-los l'enhorabona. En actitud hem estat bé. Tot i que és evident que alguna cosa ens falta i això és millorar el rendiment a les dues àrees, sobretot en defensa. Rebem massa gols».


dinàmica a la lliga


«No és per estar tranquils, sobretot si tenim en compte quin és el nostre objectiu i veient com s'està desenvolupant la competició. Ara mateix estem una mica més lluny del que ens agradaria. I això no crec que sigui qüestió de mereixements. Ens falten resultats i hem de ser més efectius. El rival d'avui ho ha sigut més que nosaltres i així ha quedat reflectit».


ERRADES EN DEFENSA


«És curiós i us puc assegurar aquesta és la temporada que més feina i temps he dedicat als entrenaments per treballar les tasques defensives amb l'objectiu de millorar aquest aspecte i ser una mica més efectius. La solució no és pas cap altra que la de continuar insistint en això perquè millori la nostra efectivitat a l'hora de defensar. Hem de millorar aquí perquè hem d'equilibrar el nostre rendiment. Són moltíssims gols per un equip que vol optar a pujar de categoria».


Marc Gual

No massa més que Unzué va xerrar Marc Gual, el jugador del Girona que va comparèixer a la zona mixta del Nuevo Carlos Tartiere d'Oviedo. L'atacant va quedar-se també amb l'actitud de l'equip, tot lamentant l'expulsió de Granell i assenyalant un cert tracte desigual de l'àrbitre cap a un i altre equip.


sensacions


«Marxem tristos cap a casa. Però ens quedem amb l'actitud de l'equip. Hem lluitat fins al final. Mentre hem anat al darrere del marcador sempre hem aconseguit escurçar distàncies i hem tingut ocasions per empatat. Hem lluitat fins al final tot el que hem pogut, però no hem puntuat. Hem estat a tocar. L'equip no es rendeix, com ha quedat demostrat. Això és molt llarg, toca seguir i mirar endavant».

L'aRBITRATGE


«És clar que ens ha afectat l'expulsió, perquè ens hem quedat amb un jugador menys molt aviat. És nota molt jugar gairebé tot el partit amb deu. L'àrbitre xiula el que creu, tot i que trobo que les decisions han anat més a favor seu, a part de l'expulsió. Al primer minut, per exemple, hi ha hagut una jugada molt semblant a la primera groga d'en Granell i no ha passat res».

LA RATXA


«És evident que no hem començat amb els resultats i les sensacions que volíem. Això és molt llarg. Hem de seguir mirant endavant, queda molt per treballar

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook