L'Alcorcón és el segon millor visitant de la categoria i els seus números lluny de Santo Domingo espanten. El converteixen en un rival perillós per al Girona, que estrena entrenador amb l'obligació d'esvair els dubtes amb una actuació convincent i un millor resultat. Però a la inversa l'equip madrileny també sap que li toca mirar de sumar a Montilivi, quelcom que només han aconseguit l'Sporting i l'Elx des que ha començat la temporada. Per això, Fran Fernández avisava ahir dels molts perills que els seus es trobaran demà al migdia. El tècnic de l'Alcorcón parlava d'«un dels camps més complicats» de la Lliga, alhora d'elogiar els blanc-i-vermells tot i la seva erràtica dinàmica. «Encara que tinguem els mateixos punts, és clar que el seu potencial a títol individual és altíssim perquè disposen del pressupost més alt de tota la categoria. No els cal fer un futbol molt vistós perquè tenen futbolistes que marquen les diferències. Disposen de moltes variants i no sabem com ens jugaran. Han canviat d'entrenador, així que és una incògnita saber si s'apostarà per la continuïtat o tornaran al dibuix dels tres centrals».

Això sí, Fernández està convençut que l'Alcorcón hi té molt a dir perquè «facin el que facin estem preparats. El nostre fort és l'equip i així ho hem demostrat. El que vull és que siguem ambiciosos i lluitar pels tres punts». Afegia igualment que «nosaltres sabem que a títol col·lectiu som molt forts, amb bons resultats fora de casa, per la qual cosa volem repetir. La nostra línia com a visitants és positiva i la intenció és mantenir-la».

Fran Fernández va recordar que el gironí Albert Dorca està sancionat i no podrà jugar a Montilivi. Tampoc Ernesto Gómez, que pateix una lesió que el farà estar de baixa «un parell de setmanes».