Després del seu debut a la banqueta del Girona, el tècnic Juan Carlos Moreno ha fet la següent valoració del partit contra l'Alcorcón (0-0):

- "El balanç del partit és positiu. Ha estat molt alt en l'àmbit competitiu. Moltes aturades, interrupcions i el jugador ha estat en tot moment. És el que toca a la categoria... No hem sabut aprofitar les nostres possibilitats, però mai hem girat la cara. L'equip ha estat sòlid i s'ha mostrat fort".,

- "Amb això no ens arriba. Estic decebut amb el resultat perquè crec que hem estat millor, conscient de l'esforç que ha fet l'Alcorcón que per alguna cosa és el millor visitant de Segona".

- "En l'àmbit mental, he vist moltes coses que m'han agradat de jugadors que abans em semblava que desconnectaven. A la nostra àrea no ha passat res. Cap xut a la porteria de Juan Carlos, que no ha hagut d'aturar res".

- "Quan hi ha un canvi d'entrenador es generen expectatives diferents. Tothom vol demostrar-te que està llest per jugar. Preparo els jugadors per disputar els 90 minuts. Amb l'11 inicial volia tenir equilibri i solidesa. No sé si hi seré demà, però vull futbolistes importants fins al final".

- "Aquesta setmana he gaudit moltíssim, és un regal que m'han donat però ho gaudeixo amb molta responsabilitat. Em sento amb força i crec que el meu missatge pot ajudar. Soc una persona del club i ho entenc absolutament tot. Estic tranquil, però si em quedo una altra cosa i no millorem sabré que falta alguna cosa més".

- "Hem fet un pas endavant però no és suficient. És el mínim que hem de fer. Sobretot, si som un equip de Segona que vol ascendir. Encara falta un pas més gran per part de tots, jo el primer".

Per la seva part, l'entrenador Fran Fernández ha explicat:

- "Hem sortit al partit amb temor i ens ha costat entrar-hi. A mesura que han anat passant els minuts, hem millorat i ens hem sentit més còmodes. A la segona part, hem sortit molt bé i, fins i tot, hem disposat d'ocasions situacions força clares. Hem de confiar més en la qualitat dels jugadors per la finalització".

- "Quan ja estava acabat el partit, ha vingut el penal. M'han passat un munt de coses pel cap... Tota la feina de la setmana que se'n podia anar en orris. Per sort, Stuani ha fallat. Sumar fora sempre és positiu. Valoro molt l'empat davant de la plantilla més cara de la categoria".

- "Veníem a guanyar i a endur-nos els 3 punts, però tenint en compte l'última jugada ens hem de conformar amb el punt".

- "En l'acció del penal hi ha hagut defectes, però en aquell moment només m'he centrat en el refús. També he confiat en el nostre porter. El partit estava pràcticament acabat".