El tècnic de l'Extremadura, Manuel Mosquera, va mostrar-se ambiciós ahir en la prèvia del partit de demà contra el Goirona tot i les dues derrotes consecutives que porta el seu equip. Segons el preparador, «mentalment estem molt bé i la plantilla segueix treballant de meravella».

«Tenim la tranquil·litat que el que estem fent està donant els seus fruits, però no en resultats», va detallar en roda de premsa moments abans d'iniciar l'entrenament. Del Girona va dir que preveu «un partit molt complicat», ja que al nivell del rival cal sumar-li que «no ve en el seu millor moment de la temporada i això els fa més perillosos».

«Coneixem perfectament els grans jugadors que té el Girona», va afegir, tot i que admetia que l'estrena d'un nou entrenador a la banqueta, Pep Lluís Martí suposa un «handicap ja que difícilment podem endevinar el sistema o la manera de jugar que tindran». En qualsevol cas, sap que "com a altres equips, cal valorar-los en la seva justa mesura perquè encara que no estiguin bé, poden fer un gol en qualsevol moment".

El Extremadura sap que pot aconseguir la victòria, però l'entrenador gallec adverteix que per això l'equip haurà d'estar "molt per sobre d'ells en tot moment".

Sobre les crítiques rebudes pel porter titular Cast Espinosa aquesta setmana, Manuel no tem la reacció de la seva afició al Francisco de la Hera i apel·la a la professionalitat i l'experiència d'un porter experimentat com Cast. Per això, ha defensat que té molt clar qui defensarà la porteria diumenge, ja que "Cast té una personalitat i té un bagatge terrible". Manuel també s'ha referit al davanter Álex López, que ahir va ser intervingut quirúrgicament de menisc a Còrdova. "Ha estat tot perfecte, l'operació molt bona i tot ha sortit meravellosament", ha dit.