Pep Lluís Martí debuta aquest migdia a la banqueta del Girona i ho farà al camp de l'Extremadura amb l'objectiu de millorar la imatge de les últimes jornades d'un equip que fa tres setmanes que no guanya. Per intentar sumar els tres punts al Francisco de la Hera, el tècnic ha apostat per un onze que presenta alguna novetat respecte a l'equip que va jugar d'inici el diumenge passat. La principal sorpresa és la presència de Jordi Calavera, un dels futbolistes menys utilitzats des de principi de temporada. El català ocuparà el lateral dret, mentre que Pablo Maffeo, un habitual en aquesta posició, tornarà a la banqueta per segon partit consecutiu.

Martí es va endur 19 futbolistes i finalment l'home descartat pel tècnic ha sigut Brian Oliván, que ha caigut de la convocatòria a darrera hora. Juan Carlos torna a ocupar la porteria, mentre que la defensa estarà formada, de dreta a esquerra, per Calavera, Ramalho, Alcalá i Mojica. Doble pivot gironí per a Granell i Gumbau, amb Borja García més avançat. Les bandes són per a Jairo i Àlex Gallar, mentre que Stuani jugarà en punta d'atac.

A la banqueta hi haurà Asier Riesgo com a porter suplent, juntament amb Marc Gual, Samu Sáiz, Santi Bueno, Jonatan Soriano, Maffeo i Diamanka.

L'onze de l'Extremadura és el següent: Yamaguchi, Álex Díez, Pardo, Borja Granero, Diego Caballo, Cristian, Zarfino, Rocha, Nono, Airan Cabrera i Willy.