Després de perdre's les últimes convocatòries, Cristhian Stuani va vestir de nou la samarreta de la selecció d'Uruguai. El davanter del Girona va ser suplent a Hongria, però va jugar l'últim quart d'hora d'un partit que va acabar amb victòria del conjunt sud-americà per 1-2. Stuani va entrar al terreny de joc al minut 75 en substitució d'Edinson Cavani, que va ser titular en punta d'atac al costat del blaugrana Luis Suárez. El mateix Cavani i Brian Rodríguez van marcar els gols visitants mentre que Stuani va gaudir d'una bona ocasió al tram final del partit que el porter local va refusar. D'altra banda, un solitari gol de Leo Messi, atacant del Barça, va permetre a l'Argentina imposar-se al Brasil (0-1). El combinat argentí serà el proper rival d'Uruguai, en un amistós el dia 15 a Tel Aviv.