El Girona només fa que créixer des que va arribar Pep Lluís Martí a la banqueta. Un doblet de Cristhian Stuani ha donat la victòria als gironins que ja han sumat 10 punts dels 12 possibles. Aquesta ha estat la valoració del tècnic balear:

- "Ho fan tot els jugadors amb la predisposició, la il·lusió i els entrenaments. Han sabut interpretar el partit i madurar-lo. Ens ha faltat finalitzar les jugades. A partir d'aquí, han sabut per un pas endavant. Estic molt orgullós de la feina que han fet".

- "Cada partit i cada sensació són sensacions. Hem d'aprofitar els tres punts i pensar ja en el pròxim partit. És un inici però cada partit és un món diferent".

- "Els entrenadors marquem les pautes, però tot ho fan els jugadors. En Pablo (Maffeo) ha recuperat la pilota, en Borja (García) ha col·laborat i Stuani ha estat l'autor dels gols".

- "Amb els canvis buscava la imaginació i atreviment d'en Borja. Volia fixar més els davanters a l'àrea. La genialitat de Borja ha fet la resta".

- "L'equip millora en tots els processos. Hi ha molta igualtat a la categoria i cal aprofitar la qualitat dels jugadors".

- "Mai guanya un partit un jugador sol, el guanyen tots. També els que queden fora de la convocatòria. La feina als entrenaments hi és tota la setmana. Quan es guanya, guanya sempre l'equip".

- "Tenim els punts que tenim i hem de pensar on serem la jornada 42. Només hem de guanyar el pròxim partit. Evidentment, com més a dalt ens situem més confiança tindrem".

Per la seva part, l'entrenador del Fuenlabrada Mere ha explicat que:

- "Hem fet un bon partit. Tot es desenvolupa a partir de l'error que genera l'1-0 i entrem al tipus de partit que no volíem. Abans, el Girona quasi no havia tingut ocasions. És veritat que nosaltres tampoc. Hi havia la possibilitat de perdre però potser pensàvem d'una altra manera, no en dos contraatacs".

- "Tenen molta qualitat individual. Ha estat molt igualat i s'ha decidit per un error nostre. Tenen molta qualitat a dalt, Stuani ha decidit i també Borja García".

- "Les diferències entre els dos equips són ostensibles, però no s'han notat. El Girona no ha tingut ocasions clares i era un partit que interessava. Sabíem que en el moment que ens marqués seria complicat. Hem tingut opcions adverses com les molèsties d'alguns jugadors i a partir del 2-0 ja ha estat impossible".

- "Crec que el Girona jugarà millor. Pep Lluís Martí acaba d'arribar, encara es nota que l'equip no està on volia però estic segur que l'equip anirà a millor. El cos tècnic i la plantilla són excel·lents. Estaran a dalt sense cap mena de dubte".