El partit de la primera eliminatòria de la Copa del Rei entre el Linares i el Girona ja té dia i hora. Es jugarà el dijous 19 de desembre a les 9 de la nit a l'estadi de Linarejos, i en principi, no es podrà seguir per televisió. D'aquesta manera els de Pep Lluís Martí ja saben tot el calendari que els espera des d'ara fins a finals d'any, amb partits de lliga contra el Saragossa (dissabte), el Lugo (diumenge 8, 12.00), el Numància (divendres 13, 21.00) i el Mirandés (diumenge 22, 20.00), més aquest de Copa a Linares.

El conjunt andalús s'ha proposat omplir l'estadi de Linarejos i ha posat les entrades a preus populars. Els socis pagaran entre 8 i 15 euros per veure el partit, mentre que els qui no ho són, tindran les localitats a preus que oscil·len els 10 i els 18 euros. El Linares és líder destacat del grup IX de Tercera divisió amb 42 punts, després de 14 victòries i una sola derrota en 15 partits.

Els altres dos representants gironins que juguen la Copa, el Llagostera i l'Olot, també disputaran la seva eliminatòria aquell mateix dijous 19 (el dia abans hi ha el clàssic ajornat entre Barça i Madrid i ningú vol programar-hi el seu partit del torneig del ko). El Llagostera rebrà l'Haro a les 20.00h mentre que els garrotxins visitaran el Nàstic a 2/4 de 9.