El retorn de Borja García, i l'entrada de Sebas Coris, són les dues novetats de la convocatòria del Girona per visitar demà el Numància. Aquest migdia Pep Lluís Martí ha ofert la llista i ha explicat els detalls del partit en la roda de premsa prèvia. Allà ha demanat "un últim esforç" als jugadors de cares als tres partits que resten per tancar el 2019 (Numància i Mirandés, a la lliga, amb el Linares a la Copa entremig). Borja, ja recuperat de la gastroenteritis que el va deixar fora de l'equip contra el Lugo, i Coris, que tindrà la primera oportunitat, deixen fora el lesionat Aday Benítez i Jozabed.

Martí ha explicat, sobre Coris, que "és un més de la plantilla i té unes ganes tremendes d'ajudar l'equip". Així ha detallat que "amb la baixa d'Aday he pensat que ens feia falta un jugador de banda i que Coris podria assumir aquesta funció". També ha dit que els jugadors "han de gaudir de la seva passió, que és el futbol, a l'hora i al lloc que sigui", quan se li ha preguntat com podria influir disputar el partit a Sòria demà a la nit (21h).

L'entrenador ha parlat de Stuani, que acumula 4 targetes, i tot i admetre que tenen sota control aquesta dada, la idea és que jugui "i pugui seguir fent molts gols".