El davanter del Girona Cristhian Stuani va ser un dels convidats al partit d'homenatge i comiat de Diego Forlán que va celebrar-se ahir a l'estadi del Centenari de Montevideo. Stuani va disputar només la segona part d'una costellada entre els Amics de Forlán i un combinat de la selecció uruguaiana dels anys 2010 i 2011. En el temps que va ser al terreny de joc, el 7 blanc-i-vermell va poder marcar un gol de traca i mocador a Carini. El resultat final va ser de 6-6 en un partit en què el barcelonista Luis Suárez va acabar fent de porter. Stuani va disputar només els trenta-cinc minuts que va durar la segona part d'un partit que en durava 70. Forlán tanca la seva carrera esportiva, en què ha passat per Vila-real, Manchester United o Atlètic.