El Girona s'enfrontarà al Vila-real als setzens de final de la Copa del Rei, eliminatòria que es decidirà a partit únic a l'estadi de Montilivi. La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha fixat que aquest duel es disputi el proper dimecres, 22 de gener, a partir de les nou de la nit. Serà retransmès per la plataforma de pagament DAZN. Els dos únics partits que s'emetran en obert són l'Unionistas-Reial Madrid i el Cultural-Atlètic de Madrid, que es podran seguir per Mediaset.

El partit contra el Vila-real no està inclòs en l'abonament d'aquesta temporada, pel que tothom que vulgui assistir a Montilivi s'haurà de rascar la butxaca. Els socis i abonats del Girona gaudiran d'un preu especial que oscil·la des dels 10 euros fins als 24, depenent de la zona del camp. Fins aquest proper divendres al migdia, els abonats tenen la possibilitat de mantenir el seu seient activant l'accés a través del seu carnet.

El públic en general, com a mínim, s'haurà de gastar uns 15 euros per un seient a qualsevol dels dos gols del camp. Les entrades pugen fins als 34 euros, la més cara, si la localitat és a la Tribuna Superior de Montilivi.