Uns 2.000 seguidors del Girona, entre abonats i socis, ja s'han apuntat al partit de Copa de dimecres que ve contra el Vila-real (21.00). L'eliminatòria de setzens, a partit únic, portarà a Montilivi un equip de Primera, tot i que a les oficines del club sospiraven per haver quedat emparellats amb un equip que pogués atraure més l'afició com el Betis, el Sevilla, l'Espanyol o l'Athletic.

Ahir al migdia es va esgotar el termini que el Girona oferia als abonats per tal que poguessin activar el seu carnet pel partit de Copa, mantenint el mateix seient que gaudeixen pels partits de Lliga. A partir d'ara, per tant, si algun abonat vol assistir al partit, haurà de fer-ho adquirint una localitat, i per aquell dia, no podrà usar el seu carnet. Això sí, el preu serà el mateix, com a socis (si han renovat aquest 2020), amb un descompte respecte als preus que s'apliquen al públic en general. Les entrades per a abonats i socis costen aquestes tarifes: gols (10 euros); gol lateral (12); preferent (14); preferent central (16); preferent coberta (18); tribuna inferior (22) i tribuna superior (24); La venda d'entrades per al públic en general disposa de preus diferents: gols (15 euros); gol lateral (17); preferent (20); preferent central (24); preferent coberta (26); tribuna inferior (32) i tribuna superior (34). Anar a Montilivi serà l'unica possibilitat de veure el Girona-Vila-real si no es disposa del canal en streaming DAZN, que té els drets de la Copa, i no està inclòs a les principals plataformes.

El Girona disputarà dos partits a Montilivi la setmana que ve, el primer dimecres a les 9 contra el Vila-real a la Copa, i l'altre el diumenge 26 a 2/4 de 9 de la nit davant l'Oviedo. Dijous, contra l'Extremadura, en el retorn de la Lliga a l'estadi gairebé un mes després de la derrota contra el Mirandés (0-3) que tancava el 2019 el 22 de desembre passat, s'hi va registrar l'entrada més fluixa del curs, amb 5.663 espectadors.