La decisió del Girona de rebaixar el preu de les entrades per al partit de Copa de demà contra el Vila-real per aquells abonats "més fidels", segons el correu electrònic que els van enviar dilluns a la nit, ha generat moltes queixes entre aquells aficionats que ja havien adquirit les localitats amb les tarifes marcades inicialment. Per això el club ha acabat rectificant i aquesta tarda ha anunciat que mantindrà el descompte també als socis i abonats que ja tinguin la localitat (o haguéssin activat el carnet per aquest partit).

"El club aplicarà el descompte i retornarà la diferència de preu a tots aquells socis que van comprar entrades fins dilluns abans de la Promoció per al partit de Copa de demà davant el Vila-real", ha escrit el Girona al seu perfil de Twitter. La informació es completa amb una piulada que recorda que "la promoció va dirigida als Socis Abonats que han assistit a tots els partits a Montilivi o han faltat un màxim de 2 partits aquesta temporada"

El club va decidir rebaixar el preu de les entrades del partit de demà contra el Vila-real, corresponent als setzens de final de la Copa del Rei, dilluns, en un intent per evitar que l'estadi registri una de les pitjors entrades dels últims temps. El temporal de pluja i vent que aquests dies assota les comarques gironines ja convida poc a anar a futbol demà a les 9 de la nit, però a més, cal sumar-hi el pobre paper que està fent l'equip aquesta temporada a la lliga, on pràcticament ja ha quedat descartat per l'ascens directe, a 11 punts de distància.

"Viu l'emoció de la Copa a un preu molt especial! Abonat, sabem que tu ets un dels que més assisteix a Montilivi setmana rere setmana, plogui o nevi, i no volem que et perdis el Girona vs Villarreal de Copa. Per aixo, hem preparat una oferta molt especial, exclusiva per als abonats més fidels", assegura el text que es pot llegir al correu que alguns abonats, segons el club "els més fidels", van rebre dilluns a la nit. D'aquesta manera se'ls facilita un codi per poder adquirir localitats a preus rebaixats respecte els que es van posar inicialment.

Els abonats tenien fins divendres passat al migdia per reservar la seva localitat activant el carnet via la plana web del club. Unes 2.000 persones ho van fer, entre abonats i socis que van comprar entrada. Amb la rebaixa d'última hora el Girona vol intentar engrescar l'afició, tot i que sembla evident que Montilivi demà presentarà una fluixa assistència. Això sí, per aquells que no tinguin el canal DAZN, anar al camp serà l'única manera de veure el duel, que pot dur els gironins als vuitens de final de la Copa.

Els preus pels abonats més fidels (al costat, la tarifa inicial que tenia la localitat per a socis i abonats):

Gol: 6€ (10)

Gol Lateral: 6€ (12)

Preferent: 10€ (14)

Preferent Central: 10€ (16)

Preferent Cobert: 10€ (18)

Tribuna Inferior: 14€ (22)

Tribuna Superior: 14€ (24)