El tècnic del Girona, Pep Lluís Martí, ha analitzat aquest migdia el partit de demà contra el Vila-real, dels setzens de final de la Copa del Rei. Martí ha fet una crida per animar l'afició de cares a un duel que, enmig del temporal, no sembla que hagi generat gaire expectació. "Ens enfrontem a un equip de Primera, que juga molt bé, i es presenta un partit molt atractiu. Necessitem el suport de l'afició perquè volem arribar lluny a la Copa, i si tenim la gent al nostre costat a l'estadi, serà més fàcil"

Martí ha admés que la prioritat del Girona és a la lliga, però tot i això ha dit que després de la derrota de diumenge a Tenerife, l'equip "té ganes de tornar a competir". Jonatan Soriano pateix una lesió al soli de la cama dreta.i estarà un parell de setmanes de baixa. Tampoc estaran disponibles Aday i Samu Sáiz, tot i que la llista de convocats no la facilitaran fins demà.

Segons l'entrenador "ens està costant trobar el gol i això és el que estem mirant de corregir". Sobre com pot afectar la pluja al partit, el preparador ha dit que "Montilivi drena molt bé, però ens haurem d'adaptar a les circumstàncies que ens trobem". Sobre el Vila-real ha indicat que "segur que voldran arribar lluny a la Copa" i ha afegit que "hem de mirar de treure'ls la pilota i tenir-la amb posessions llargues".