El Girona juvenil va recuperar el camí de la victòria després d'endossar una golejada (4-1) a la Damm al Municipal de Vilablareix. Els pupils d'Àlex Marsal es van avançar en el marcador ben aviat a través de Martínez. La rèplica dels cervesers va ser abans del descans, quan Peña, en el minut 28, va superar el porter gironí Ruiz. A la represa els blanc-i-vermells van posar una marxa més i van tenir un gran ventall d'ocasions per tornar a posar-se davant en el marcador. No va ser fins al minut 68 que els locals no van posar el 2-1, obra de Víctor. Tres minuts més tard Turmo va posar el 3-1, i un altre cop Víctor que va sefgellar la victòria i va firmar el seu doblet per posar el 4-1 definitiu en el lluminós. Aquesta victòria del Girona juvenil significa el primer triomf del 2020 i els fa pujar fins la novena posició amb 25 punts.