El defensa del Girona Ignasi Miquel és la imatge de la nova campanya de la Fundació Oncolliga Girona per tal de captar nous socis i donants per a l'entitat. El jugador barceloní ha exposat avui els motius pels quals s'ha decidit a engrescar-se amb aquest projecte. "Els futbolistes també som persones. No som millors que ningú ni de cap altre món. El càncer és una malaltia del dia a dia i que afecta molta gent. Amb aquest projecte puc ajudar gent que ho està patint", ha explicat Miquel aquest matí durant la presentació de la campanya al costat de la presidenta de l'entita, Lluïsa Ferrer.

Miquel ja va tenir l'oportunitat de participar en una acció solidària durant les passades festes de Nadal quan va acompanyar els voluntaris de l'entitat a visitar malalts a l'Hospital Josep Trueta de Girona. "Va ser una experiència molt bonica", confessa.

Pel que fa a la situació esportiva del Girona, Miquel assegura que l'equip està "amb ganes i motivat" amb vistes al que queda de Lliga ."L'equip té actitud i ganes de contniuar lluitant. Contra l'Oviedo es va veure. En cap moment hi ha la sensació de rendir-se". Miquel va reiterar que diumenge passat el Girona va millorar en "intensitat i actitud" va fer un pas endavant. Ara tocarà confirmar-lo diumenge al camp del Fuenlabrada (12:00). "És un rival directe i si guanyem els pode mpassar i tornar als llocs de promoció. Guanyar-hi seria un gran reforç, però no serà gens fàcil", ha destacat. Per altra banda, Miquel ha confirmat que es quedarà a Montilivi fins a final de temporada, descartant el seu retorn al Getafe abans del tancament del mercat.