El conjunt andalús no va escatimar esforços per reforçar la plantilla en aquest darrer tram de temporada i assegurar l'ascens. Així, ahir va aconseguir les cessions de Filip Malbasic procedent del Tenerife i també la d'Álvaro Giménez, del Birmingham. Aquest darrer va ser el màxim golejador de Segona A la temporada passada amb l'Almeria amb 20 gols.

El defensa suís va tancar la seva etapa a La Romareda per acceptar la proposta de l'Oviedo per dues temporades. Grippo va poder signar, de la mateixa manera que Coris, després que el club asturià hagués alliberat massa salarial amb la cessió de Javi Fernández al Vila-real B.

El defensa francès, sense oportunitats a Primera amb els txuri-urdin acabarà la temporada a Anduva. Sagnan ocupa el buit deixat per Iroko que va fitxar pel Dinamo Tbilisi. Ahir, el club burgalès també va anunciar l'adeu de Galder Cerrajería, que torna al Burgos.

L'exdavanter italià del Girona jugarà el que resta de temporada al Venezia, de la Serie B cedit per l'Inter. El Deportivo, a més a més, també va donar la baixa a Lambroupoulos (Bochum), Borja Galán (Racing) i Koke Vegas (Llevant).

El conjunt de Guti va tancar ahir el seu sisè fitxatge d'hivern. Es tracta de Francis Guerrero, que arriba cedit pel Betis amb l'obligatorietat de compra en cas d'ascens per uns 2 milions d'euros. Francis s'afegeix a Kaptoum, Sivera, Costas, Villalba i Barbero.

El jove defensa d'Avinyonet de Puigventós va tancar ahir el seu fitxatge pel Mestalla. El València va pagar la clàusula del jugador alt-empordanès fins ara al Nàstic de Tarragona, de només 20.000 euros.

El Cornellà va traspassar ahir a la nit el migcampista de Salt Abdelilah Damar a l'Atlètic de Madrid. Abde, de 19 anys, jugarà al filial matalasser a Segona B.