EL MERCAT

"Tenim coses avançades però fins que no siguin oficials i clares, esperarem. Estic content amb la plantilla que tenim. Són els que ens han dut fins aquí"

FITXATGES

"Sempre hi ha possibilitats als últims moments d'incorporar jugadors que poden aportar coses diferents. Trobar-ne de millors que els nostres és difícil, per això en busquem de diferents"

ASCENS DIRECTE

Sempre he dit que no hem de pensar en l'objectiu final. Només en el proper partit. Això ens durà on volem arribar. Hi ha molts camins per arribar-hi, les dues primeres places o l'altre. Hem d'exigir més a aquesta plantilla. Jo sóc el màxim responsable i els he de treure el màxim potencial"

FORA DE CASA

"Cal fer les coses gairebé perfectes. Estar concentrat sobretot en les segones jugades i tenir paciència perquè ens trobarem un equip molt sòlid i ben replegat"

FUENLABRADA

Són molt poderosos a casa seva. És l'equip que menys possessió té de la Lliga. Juga molt en llarg i treu molt de profit de tots els duels i pilotes dividides. Més de la meitat dels gols que fa són a pilota aturada".

LESIONATS

"Demà veurem si Samu Sáiz i Jonatan Soriano poden venir. Estan pendents de l'últim entrenament"