Sebas Coris és des d'ahir nou jugador de l'Oviedo. El migcampista de Tossa de Mar va posar punt i final a la seva etapa a Montilivi després d'arribar a un acord amb el Girona per rescindir el contracte, que acabava el 30 de juny. Un cop desvinculat del Girona, Coris va signar per l'Oviedo un nou contracte que l'unirà amb els asturians durant els propers sis mesos. Coris ja va superar ahir mateix la revisió mèdica i va fer les seves primeres declaracions com a nou jugador de l'Oviedo. «Soc feliç d'incorporar-me a un gran club com l'Oviedo».

Després de dues cessions no gaire profitoses a l'Osasuna (17-18) i al Nàstic de Tarragona (18-19) i una operació a l'esquena, Coris va tornar aquest estiu a Montilivi. La recuperació va ser lenta i va fer que no pogués fer la pretemporada amb Unzué. Un cop recuperat, no va entrar als plans ni del navarrès ni de Martí. Amb el balear, això sí, ha tingut minuts a la Copa del Rei en els partits contra el Linares, Cartagena i el Vila-real. A la Lliga, enguany no havia debutat.

Coris deixa el primer equip del Girona després d'una etapa que va començar el desembre del 2013 quan Ricardo Rodríguez el va fer debutar a Getafe a la Copa. Des de llavors, sobretot amb Pablo Machín va créixer i consolidar-se acumulant un total de 79 partits amb la samarreta blanc-i-vermella i sent un dels protagonistes de l'ascens a Primera Divisió el curs 16-17. A Oviedo cercarà minuts i una regularitat que fa temps que persegueix.