02 de febrer de 2020
02.02.2020

I l'ajuda de Manchester?

02.02.2020 | 06:00
I l'ajuda de Manchester?

Christian Rivera. El migcampista defensiu que s'esperava des de l'estiu i res més. L'anunciada revolució es va quedar en un parell de sortides, la del segon màxim golejador de l'equip Marc Gual i de la del tossenc Sebas Coris al Castella i al Deportivo, respectivament, i l'arribada com a cedit de Rivera que s'afegeix a la incorporació de Brandon de fa unes setmanes. El Girona intentarà el retorn a Primera Divisió amb una plantilla gairebé idèntica a la que, amb el pressupost més alt de la categoria, es va confeccionar a l'estiu. Un vestidor on, per primer cop en les últimes temporades, no hi ha cap jugador arribat amb la intervenció del Manchester City. No hi va ser a l'estiu, ni tampoc ha arribat ara al gener tot i que es va parlar d'un possible retorn de Pedro Porro. El futbolista extremeny està cedit pel City al Valladolid on, tot i jugar pocs minuts, continuarà fins a final de temporada.
El retorn de Pedro Porro hauria tornat a obrir la «via City» que, fins aquesta temporada, havia estat una manera de completar la plantilla del Girona tant a Segona com a Primera Divisió. Alguns van donar més rendiment que altres, és cert que també n'hi va haver que no van donar cap mena de rendiment, però de jugadors que havien enfilat el camí des de Manchester fins a Girona n'hi varen haver uns quants. Pablo Maffeo, Douglas Luiz, Aleix García, Patrick Roberts, Kayode, Marlos Moreno, el vist o no vist Angeliño...
Amb el descens a Segona A, des de Montilivi es va explicar que tenir cedits del City seria més complicat perquè «el perfil de jugadors amb què treballa el Manchester no vol jugar a Segona». Deu ser cert en casos com, per exemple, Yangel Herrera, ara al Granada i que hauria vingut a Montilivi en cas que encara s'hi juguessin partits de Primera ­Divisió, però també és cert que en l'anterior etapa del Girona a ­Segona Divisió l'ajuda esportiva arribada des de Manchester sí que va existir començant per operacions com fitxar Rubén ­Sobrino per enviar-lo a Montilivi.
Aquesta temporada no ha ­estat així. Ni a l'estiu, ni a l'hivern.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook